Tusea cardiaca


prostatita unde este durerea

Ileana Brînză, medic primar, specialist în medicina familiei Insuficienţa CardiacĂ IC este incapacitatea inimii de a pompa sângele eficient, astfel tusea cardiaca acesta stagnează în întregul corp. Cauzele IC sunt fie infarctul miocardic acut, boală cardiacă ischemică, hipertensiune arterială, aritmiile, valvulopatiile afecţiuni ale valvelor inimii şi chiar infecţii ale inimii.

Simptomele IC sunt dificultate în respiraţie dispneetuse iritativă, edeme ale membrelor inferioare se umflă picioarele la nivelul gleznelor şi gambelorfatigabilitate slăbiciune, oboseală, scăderea capacităţii generale la efort care apare, de obicei, înainte de dispnee.

săruri de baie terapeutice pentru prostatita

Alte simptome ce caracterizează boala cardiacă de bază boala cardiacă care este cauza insuficienţei cardiace sunt ameţeli, vertij, palpitaţii la cei cu tulburări de ritm sau valvulopatii, dureri toracice de tip anginos la cei cu boală cardiacă ischemică sau hipertensiune arterială. Complicaţiile insuficienţei cardiace Apariţia insuficienţei cardiace este echivalentă cu decompensarea tusea cardiaca de bază care produce insuficienţa cardiacă.

Deteriorarea structurii şi funcţiei inimii duce la trombembolii chiaguri de sânge care ajung în circulaţia sistemică sau în circulaţia pulmonarăDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: 0.

tratamente pentru prostatita