Prostatita vitamax, Suplimente


prostatita si omnadren

Legătura dintre vitamina C și cancer. După 20 de ani de cercetări, rezultatul unui studiu realizat de o echipă de oameni de ştiinţă de la Universitatea din Concepcion sudul Chilecondus de medicul Coralia Rivas, a fost publicat în revista Free Radical Biology and Medicine, potrivit Agerpres.

Studiul arată că cele 20 de tipuri de cancer studiate prostatita vitamax satisfac nevoile importante de nutrienţi prin reciclarea vitaminei C. Cu toate acestea, medicul Coralia Rivas a avertizat că, în niciun caz, nu trebuie "să opriţi administrarea de vitamina C".

Vitamina C nu numai că previne scorbutul, dar este, de asemenea, esenţială pentru energia celulară, producerea de colagen, sinteza neurotransmiţătorilor şi contribuie la sistemul imunitar, a spus medicul.

Două forme de vitamina C coexistă în organism: forma oxidată acid dehidroascorbic sau DHAcare se găseşte în concentraţii mari în mediile de oxidare în jurul tumorilor, şi forma redusă acid ascorbic, AAcare deţine o funcţie antioxidantă.

este posibil pentru prostatita

Conform mecanismului descoperit, celulele tumorale captează DHA care se află în cantităţi mari în jurul lor, îl transportă în interiorul lor şi îl transformă în vitamina C redusă, ceea ce le menţine în viaţă. Cercetările au arătat astfel că celulele tumorale de sân, de prostată sau de sânge, sunt "capabile să acumuleze cu mult mai multă vitamina C decât celulele normale", a explicat Rivas, care a publicat deja lucrări pe această temă în în revista Nature.

prostatita cronica nebacteriana forum

În opinia sa, descoperirea este "de o importanţă capitală, deoarece prostatita vitamax înseamnă că vitamina C întăreşte celulele tumorale şi le face mai prostatita vitamax la tratamente", confirmând studiile anterioare care arată că această vitamină "inhibă într-un anumit fel" tratamentele de chimioterapie şi de radioterapie. Următorul pas reprezintă încercarea de a "inhiba absorbţia unui transportor de vitamina C situat în mitocondriile" celulelor tumorale, numit SVCT2.

Acesta din urmă ar fi "vehiculul" care ar permite mitocondriilor să transfere vitamina în celulele tumorale şi astfel să prevină moartea lor.

vimovo prostata

Coralia Rivas a declarat că următorul pas este acela de a "dezvolta o metodologie de cercetare" pentru un tratament, dar acest lucru va necesita finanţare din partea companiilor farmaceutice naţionale sau internaţionale.