Prostatectomie pret, Abonează-te la newsletter


Numita prostatectomie robotica, aceasta procedura chirurgicala minim invaziva prin care se trateaza cancerul de prostata este realizata cu ajutorul unei tehnologii avansate de catre o echipa de medici experimentati in proceduri laparoscopice.

Cancerul de prostata, vindecat chirurgical Cancerul de prostata, vindecat chirurgical Una dintre cele mai frecvente neoplazii intalnite la barbati este cancerul de prostata.

Sistemul de chirurgie robotica Prostatectomia radicala robotica ce implica indepartarea prostatei afectate, a veziculelor seminale si a ganglionilor limfatici regionali se realizeaza cu ajutorul robotului chirurgical da Vinci, un sistem computerizat sofisticat de chirurgie robotica ce permite medicilor efectuarea unor operatii de mare dificultate, datorita performantelor imbunatatite in ceea ce priveste vizualizarea structurilor si controlul asupra campului operator.

Detaliile operatiei robotice Folosind sistemul chirurgical avansat, instrumentele robotice miniaturizate se introduc prin cateva incizii milimetrice in abdomenul pacientului si permit chirurgului urolog sa indeparteze prostata si tesuturile inconjuratoare afectate cu mare precizie.

prostatectomie pret inflamație cronică asemănătoare prostatitei

In timpul prostatectomiei radicale asistate de robot se folosesc un endoscop tridimensional si un echipament performant de prelucrare a imaginilor pentru a oferi o vedere mult marita a structurilor delicate care inconjoara prostata nervi, vase de sange, muschipermitand conservarea optima a acestor tesuturi vitale.

Iatagan Cristianmedic primar urologie, supraspecializat in chirurgie robotica, efectueaza prostatectomii radicale minim invaziv, robotic, pentru tratamentul cancerului de prostata in cadrul Centrului de Chirurgie Robotica din Ponderas Academic Hospital.

Iatagan Cristian reuseste sa indeparteze prostata tumorala cu precizie maxima, astfel incat tesuturile din jur sa nu fie afectate.

prostatectomie pret prostatita cronica de 18 ani

Consola robotica asigura un spectru vizual revolutionar, tridimensional si marit, iar bratele robotului permit chirurgului sa faca miscari extrem de precise in timpul interventiei, ceea ce se translateaza in performanta in indepartarea tesutului malign si prezervarea tesuturilor sanatoase. Rezultatele oncologice prin excizia in totalitate a tesuturilor canceroase sunt cel putin la fel de bune dar cu rezultate functionale continenta urinara, pastrarea erecției net prostatectomie pret celor din operatiile clasice sau laparoscopice.

Prostata este o glandă a sistemului reproducător masculin, situată sub vezica urinară şi în faţa rectului. Are mărimea unei castane şi înconjoară uretra. Cancerul de prostata este unul dintre principalele tipuri de cancer care afectează bărbatul.

Beneficiile chirurgiei robotice: Complicatiile intraoperatorii si postoperatorii sunt mult reduse. Hemoragie pierdere de sange minima.

Durerea postoperatorie de intensitate foarte mica. Risc de infectii scazut datorita inciziilor milimetrice.

prostatectomie pret leben ohne prostata

Recuperarea pacientului este rapida, cu spitalizare prostatectomie pret scurta durata si reluarea rapida a activitatii. O foarte buna calitate a vietii, cu aspect estetic postoperator si disconfort de intensitate minima.

prostatectomie pret cat timp se manifesta prostatita?

Cere o programare.